Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Colorful and Classic

Welkom in onze wereld van rijke materialen, luxe stoffen, prachtige behangcollecties, mooie hout- en steensoorten en design objecten. Welkom op onze afdeling High Class, waar warmte, sfeer, kleur en een vleugje glamour de boventoon voeren. Waar combineren tot kunst verheven is. Welkom in jouw toekomstige thuis?

luxury

Ocher Gold

Is het goud? Is het oker? Het is in ieder geval een statement van jewelste, zo’n fijne fauteuil in een sprekende kleur. Dankzij de velvet uitvoering, gaat hij nog meer spreken. De toon is meteen gezet. Extra spannend maak je het door velvet te combineren met andere materialen. Bij ons op de afdeling High Class houden we van onverwachte combinaties van materialen en kleuren, zoals velvet en marmer. Hard en zacht. Koud en warm. En wij gaan ook gerust voor onverwachte kleurcombinaties. Oker met zwart. Waarom ook niet?

The Golden Pineapple

Wat hier nog meer voor een flinke dosis glamour zorgt? Dat zijn die onverwachte combinaties, de gekke items, de ideeën waar je in eerste instantie niet op zou komen. De moderne lamp, die prima samengaat met de Hollywood look-en-feel van de spiegel. Het is de gouden ananas op tafel. Dat stukje eigenzinnigheid maakt van jouw interieur een uniek paleisje.

EXPLORE

Fall in love

'High class' is een stijl die je moet ervaren. Je moet de stoffen voelen, de meubels zien. Verliefd worden op die ene eyecatcher. En dan nog zijn de keuzes en opties eindeloos. Onze high class woonstijl is geen kwestie van kopiëren, geen confectie, maar meer als een maatwerk pak. Iets waar je goed over nadenkt. Welke kleur staat jou? Welke indeling past het beste? Wat flateert jouw woning? Van welke accessoires wordt jij enthousiast? Wij denken graag met je mee. Tot aan je laatste dinerkaars aan toe.

Roomservice

Als het ergens fijn is om een vleugje luxe en glamour aan een ruimte toe te voegen, dan is het toch wel de slaapkamer. Waarom houden wij massaal van nachtjes weg in een fijn hotel? Precies: vanwege het gevoel van luxe. Die dikke badlakens, dat fijne matras, de geuren en kleuren. Roomservice graag! Waarom zou je dat gevoel niet overbrengen naar je slaapkamer thuis? Mooie stoffen, luxe sierkussens, gedempt licht… Een goed advies op maat. Wij wensen je een goede nachtrust.

accessories

More is more

De juiste accessoires maken de ‘high class’ woonstijl. En dat mag best een beetje over de top. Spelen met verschillende materialen, kleuren en structuren. Wij doen niets liever. Klinkt dat voor jou als hogere wiskunde? Onze stylisten helpen je graag. En om toch alvast een tipje van de sluier op te lichten… Kies eerst je kleurenpallet. Ga binnen die tinten voor een mix van glans, mat, een grove structuur of juist glad. Door je aan het kleurpallet te houden kan het niet mis gaan en kun je naar hartelust gaan decoreren. More is more!