Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

French Living

Wij hebben een zwak voor ‘la vie francaise’. Wonen met de franse slag. De sfeer van een boetique hotel in Parijs.
Weelderige kroonluchters, afgebladderd goud… Jij ook?

La ville

Fabulous velvet...

Wie woont in een historisch pand beschikt vaak over hoge plafonds en de meest schitterende originele details. Wie niet in die gelukkige omstandigheden verkeert, maar wel droomt van wonen in de Franse stijl kan met de juiste ingrediënten een heel eind komen…
Barokke vormen, zacht velvet, oud goud, spiegelende objecten en niet te vergeten een XXL kroonluchter zorgen voor de juiste sfeer.

The romance

Denkt de één bij Frankrijk meteen aan de grandeur van Parijs, een ander droomt weg naar zijn volgende vakantie op het franse platteland. Aan lavendel, bezoekjes aan brocante-markten en wijnboeren, stokbrood onder je arm… Hoe het ook zij, ‘la vie francaise’ heeft aantrekkingskracht. Het heeft sfeer, een vleugje nonchalance, maar vooral romantiek. Iets wat prima toe te passen is in jouw huis!

La campagne

Decoratief houtsnijwerk en een verweerd patiné

Als jij die onverbeterlijke romanticus bent, die liefhebber van het franse platteland... Ook dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Meubelen met een verweerd patiné, sleetse kleuren, fris wit bedlinnen, eenvoudige houten stoeltjes, decoratief houtsnijwerk, items met een verhaal… Je vindt het bij ons allemaal.