De Bongerd

Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland

Follow Us

About Us

Over ons is zoveel te vertellen… Het liefst doen wij dat
in een persoonlijk gesprek, onder het genot van een kopje verse koffie.

About Us

Our Philosophy

Maar om toch vast een tipje van de sluiter op te lichten vertellen wij je alvast graag dat wij werken vanuit jouw wens en stijl. Dat is onze filosofie. Wij laten je graag eerst even rustig rond neuzen, zonder meteen op je nek te springen. Heb je toch vragen of wil je advies? Dan staan wij voor je klaar en hopen we je verwachtingen te overtreffen.

In het kort…

Meer dan 7.000 m2 aan meubelen, slaapkamers en vloeren en raambekleding. Van fijne woonaccessoires tot complete make-overs. Zoveel mensen, zoveel zinnen, zoveel stijlen, zoveel inspiratie. Een breed scala aan bekende en minder bekende meubelmerken. Ons team van adviseurs. It’s time to explore more!

I

Our Style

Om je het makkelijker te maken hanteren we in De Bongerd grofweg 3 interieurstijlen: Landelijk Wonen, Nieuw Landelijk en High Class.

II

Our Advice

Behoefte aan een wat uitgebreider advies? Afspreken met één van onze stylisten? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

III

Our Projects

Even gluren bij de buren? Zien hoe anderen hun Bongerd-interieur hebben samengesteld? Bekijk dan onze binnenkijkers en doe inspiratie op!

IV

Our Brands

Al dat moois in onze winkel komt natuurlijk ergens vandaan. Benieuwd naar onze mooie merken? Kom naar de meest inspirerende woonwinkel.

People

Nice To Meet...

Zonder onze gepassioneerde mensen zijn we niets. Ieder van ons heeft zo zijn eigen specialisme en achtergrond. Daarom vormen we ook een team. En dat team gaat met plezier voor je aan de slag.

The base

Ontelbare opties voor vloeren, wanden en ramen

Behalve voor je inrichting, kun je bij ons ook prima slagen voor de basis van je interieur. Denk hierbij aan vloeren, wandbekleding, raambekleding… De keuze is reuze!