Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Hoekbank Basso van Hofstede Raanhuis is onze meest verkochte bank. En wij weten waarom! Met deze bank is namelijk alles mogelijk. De bank is verkrijgbaar op pootjes, maar ook tot de grond, de zitdiepte is naar wens aan te passen, ook zijn er diverse keuzes qua vulling… Hij is verkrijgbaar in vele opstellingen, stiksels, hoogtes en dieptes. Daarbij is het ook leuk om verschillende elementen te combineren met een tafeltje ertussen. Met deze bank stel je je eigen droombank samen! We begrijpen dat we het jullie niet makkelijker maken met al deze opties… Daarom denken onze adviseurs graag mee!

 

Verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren.

 

Opstellingen
Hoekbank Basso is in vele opstellingen verkrijgbaar. Op zoek naar een 3-zits bank? Of juist een hoekbank? Een fauteuil? Het kan allemaal met deze veelzijdige bank. Hij is volledig naar wens samen te stellen! Creëer uw eigen bank. Bekijk de bank Basso hier in andere opstellingen en stoffen.

 

Afmetingen
Hij is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zie afbeelding voor een impressie van de beschikbare elementen en afmetingen.

 

Proefzitten?
Dat kan bij ons in de showroom. Onze adviseurs vertellen je graag meer.

 

Interieuradvies op maat
Hulp nodig met het kiezen van een passende opstelling voor de bank Basso? Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend. Maar vind je het fijn dat wij de plannen uitwerken in een 2D of 3D tekening, dan bieden we een interieuradvies op maat aan. In onze designstudio maken we samen een passende indeling voor uw interieur.