Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

About Us

Over ons is zoveel te vertellen… Het liefst doen wij dat in een persoonlijk gesprek, onder het genot van een kopje verse koffie. Maar nog liever luisteren wij naar wie jij bent. Hoe jouw leven eruit ziet. Met wie je samenwoont. Wat jouw woondromen of juist struggles zijn. Het gaat per slot van rekening namelijk niet om ons, maar om jou! Hoe beter wij jou leren kennen, hoe beter wij je kunnen adviseren.

About Us

Our Philosophy

Daarom lichten wij toch alvast een tipje van de sluier op en vertellen wij hier graag dat wij werken vanuit jóuw stijl en smaak. Jouw woonwensen staan centraal. Dat is onze filosofie. Daarom laten wij onze klanten liefst eerst even rustig rondneuzen, zonder meteen met verkooppraatjes klaar te staan. Dat is geen desinteresse, maar wij hebben gemerkt dat dat erg op prijs gesteld wordt. Zo kun je even rustig acclimatiseren en rondkijken. Ervaren wat jou aanspreekt of juist helemaal niet. Heb je toch vragen of wil je graag advies? Dan staan wij uiteraard voor je klaar.

In het kort…

Meer dan 7.000 m2 aan meubelen, slaapkamers en vloeren en raambekleding. Van fijne woonaccessoires tot complete make-overs. Zoveel mensen, zoveel zinnen, zoveel stijlen, zoveel inspiratie. Een breed scala aan bekende en minder bekende meubelmerken. Ons team van adviseurs. It’s time to explore more!

I

Our Style

Om je het makkelijker te maken hanteren we in De Bongerd grofweg 3 interieurstijlen: Landelijk Wonen, Nieuw Landelijk en High Class.

II

Our Advice

Behoefte aan een wat uitgebreider advies? Afspreken met één van onze stylisten? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

III

Our Projects

Even gluren bij de buren? Zien hoe anderen hun Bongerd interieur hebben samengesteld? Bekijk dan onze binnenkijkers en doe inspiratie op!

IV

Our Brands

Al dat moois in onze winkel komt natuurlijk ergens vandaan. Benieuwd naar onze mooie merken? Kom naar de meest inspirerende woonwinkel.

People

Nice To Meet...

Zonder onze gepassioneerde mensen zijn we niets. Ieder van ons heeft zo zijn eigen specialisme en achtergrond. Daarom vormen we ook een team. En dat team gaat met plezier voor je aan de slag.

The base

Ontelbare opties voor vloeren, wanden en ramen

Behalve voor je inrichting, kun je bij ons ook prima slagen voor de basis van je interieur. Denk hierbij aan vloeren, wandbekleding, raambekleding… De keuze is reuze!