Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Nice to meet...

Zonder onze gepassioneerde mensen zijn we niets. Ieder van ons heeft zo zijn eigen specialisme en achtergrond. Daarom vormen we ook een team. En dat team gaat met plezier voor je aan de slag.

Manager

Frank Timmer

Altijd vrolijk. In voor een praatje. Het vaste gezicht achter De Bongerd kent bijna al zijn klanten bij naam. Kan niet bestaat niet. Want dat laat hij gewoon maken. Zijn connecties en zijn netwerk is enorm. Daarmee helpt hij iedereen aan zijn droominterieur.

Stoffeerder

Jan van Boggelen

Als Jan komt voorrijden weet je dat het goedkomt. Met zijn enorme dosis ervaring en zijn vakmanschap tovert hij ieder blanco canvas om tot de perfecte basis. Jan is onze stoffeerder. Hij komt. Hij meet. Hij adviseert. En als hij terugkomt legt, hangt en monteert hij. Jij blij, hij blij.

Interieuradviseur

Jorinda Hardeman

Aanstormend talent met eindeloze energie en passie als het om wonen gaat. Stopt niet voordat ze het perfecte plaatje bij elkaar geschoven heeft. Ook jouw toekomstige interieurplaatje?

Styliste

Jacomine de Jongh

Al sinds haar opleiding is styliste Jacomine een vertrouwd gezicht binnen onze woonwinkel. Landelijk wonen is haar passie, hoewel ze ook zeker durft te mixen en matchen met diverse stijlen. Met veel geduld en dankzij haar ervaring helpt ze onze klanten bij zowel grootse plannen als de finishing touch.

Interieuradviseur

Jeanette Adriaanse

Voor een goed advies moet je bij Jeanette zijn. Dat begint met inleven in jouw woonwensen. Wie ben jij? Wat vinden jullie fijn? Met eindeloos geduld en veel oog voor stijl helpt ze jou bij het vinden van de ideale indeling en loodst ze je vakkundig door alle keuzes die je moet maken. Van een goede basis tot aan de juiste meubelen.

Klantenservice

Nelleke Wierks

Stuur je ons een berichtje of bel je ons? Dan krijg je te maken met duizendpoot Nelleke! Bij haar kun je terecht met al je vragen. Wil je een adviesafspraak inplannen, heb je op onze socials of website iets leuks gezien of heb je een vraag over je levering? Geen vraag is te gek, je kunt van haar een zorgvuldig antwoord verwachten.

Interieuradviseur

Kasja van de Kleut

Bij onze enthousiaste Kasja kan je terecht voor een passend en persoonlijk interieuradvies. Haar doel is altijd een evenwichtige balans tussen mooi én functioneel. Zoekt eindeloos naar de juiste texturen, kleuren en materialen en geeft graag persoonlijk advies. Bij voorkeur maakt ze een interieurontwerp net even wat anders en zéker geen 13 in een dozijn.

Interieuradviseur

Rosanne van Kleef

Mede door alles wat ze geleerd heeft in haar opleiding, weet Rosanne inmiddels alles over de juiste indeling van een woning. Ze blijft enthousiast doorvragen totdat alle wensen in kaart zijn gebracht. Fijn, want dat resulteert in een gedetailleerde tekening of interieurplan.

Baliemedewerkster

Ida Goudriaan

Al jarenlang is Ida een vertrouwd gezicht bij de Bongerd. Klanten kunnen op een hartelijk ontvangst van haar rekenen. Vanachter de balie of aan de telefoon: Ida staat iedereen vriendelijk te woord. En dankzij haar inpaktalent wordt jouw aankoop écht een cadeautje.

Styliste

Mirjam de Bes

Niets is teveel voor onze enthousiaste Mirjam. Met veel geduld en een luisterend oor helpt ze je graag aan een mooi interieurplan. Dankzij de zorgvuldige werkwijze van Mirjam worden al je wensen nauwkeurig in kaart gebracht.

Adviseur

Justin Soet

De gedreven Justin staat graag met zijn kennis paraat bij al je vragen en weet van aanpakken. Met name op de slaapafdeling weet hij waar hij over praat, maar ook op het gebied van meubels kan én wil hij graag de juiste informatie geven.

Geweldig goed geholpen

Voor ons nieuwe huis hebben wij een afspraak gemaakt met Arjan Arends. We zijn geweldig goed geholpen door hem. Hij kan heel goed stylen. We zijn een dag bezig geweest, maar nu hebben we ook alles bij elkaar gezocht en gekocht.

Een heerlijke winkel

Wat een heerlijke winkel! We zijn fantastisch geholpen door Rosanne. Ze nam alle tijd voor ons en als ze het even niet wist deed ze navraag bij haar collega's. Ze bleef enthousiast en verzorgde ons goed met koffie en thee.

Heel goed én vriendelijk personeel

Een hele mooie én fijne winkel, fantastische meubels en heel goed én vriendelijk personeel. Dat geldt zeer zeker voor Jorinda Hardeman. Top! De aflevering van de spullen was ook toppie, kortom een aanrader.

Kom bij ons werken