Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Nice to meet...

Zonder onze gepassioneerde mensen zijn we niets. Ieder van ons heeft zo zijn eigen specialisme en achtergrond. Daarom vormen we ook een team. En dat team gaat met plezier voor je aan de slag.

Manager

Frank Timmer

Altijd vrolijk. In voor een praatje. Het vaste gezicht achter De Bongerd kent bijna al zijn klanten bij naam. Kan niet bestaat niet. Want dat laat hij gewoon maken. Zijn connecties en zijn netwerk is enorm. Daarmee helpt hij iedereen aan zijn droominterieur.

Interieuradviseur

Arjan Arends

Onze topadviseur is een natuurtalent als het op styling aankomt. Tovert met stoffen en stalen de mooiste combinaties tevoorschijn. Gooit wat met kussentjes en schuift wat met potten en vazen en het resultaat is immer verbluffend.

Interieuradviseur

Jorinda Hardeman

Aanstormend talent met eindeloze energie en passie als het om wonen gaat. Stopt niet voordat ze het perfecte plaatje bij elkaar geschoven heeft. Ook jouw toekomstige interieurplaatje?

Interieur ontwerper

Lisanne Holtman

Laat haar maar schuiven! In ons tekenprogramma wel te verstaan. Maakt van alle ideeën die ontstaan binnen no-time een levensechte visualisatie. Zodat jij alvast even in de toekomst kunt blikken voordat je de knoop doorhakt. Dit wordt jouw nieuwe thuis.

Stoffeerder

Jan van Boggelen

Als Jan komt voorrijden weet je dat het goedkomt. Met zijn enorme dosis ervaring en zijn vakmanschap tovert hij ieder blanco canvas om tot de perfecte basis. Jan is onze stoffeerder. Hij komt. Hij meet. Hij adviseert. En als hij terugkomt legt, hangt en monteert hij. Jij blij, hij blij.

Klantenservice

Arjanne

'Goedemorgen, u spreekt met Arjanne van De Bongerd. Waarmee kan ik u helpen?’ Deze hulpvaardigheid is het kenmerk van Arjanne, ons vaste gezicht achter onze balie. De eerste die je tegenkomt als je onze winkel binnenkomt en de laatste die jou gedag zegt. Degene die je ‘spreekt' via de e-mail of telefoon.

Interieuradviseur

Jeanette Adriaanse

Voor een goed advies moet je bij Jeanette zijn. Dat begint met inleven in jouw woonwensen. Wie ben jij? Wat vinden jullie fijn? Met eindeloos geduld en veel oog voor stijl helpt ze jou bij het vinden van de ideale indeling en loodst ze je vakkundig door alle keuzes die je moet maken. Van een goede basis tot aan de juiste meubelen.

Stylist

Christa van Boven

Als stylist beschikt Christa over een flinke dosis ervaring én gouden handjes. Laat die maar wapperen. Als stylist houdt zij onze winkel up-to-date en zorgt ze zo voor een flinke dosis inspiratie voor onze bezoekers. Uiteraard adviseert ze jou ook graag. Want met de juiste styling breng je je totaalplaatje als vanzelf op een hoger level.

Stylist

Jacomine

Al sinds haar opleiding is styliste Jacomine een vertrouwd gezicht binnen onze woonwinkel. Landelijk wonen is haar passie, hoewel ze ook zeker durft te mixen en matchen met diverse stijlen. Met veel geduld en dankzij haar ervaring helpt ze onze klanten bij zowel grootse plannen als de finishing touch.

Kom bij ons werken