Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Back to Basic

Modern living. Simple and pure.

Nieuw landelijk is wat ons betreft het moderne zusje van de landelijke woonstijl. De materialen mogen nog steeds puur en natuurlijk. We kiezen voor mooie stoffen als linnen, katoen en leer. Natuurlijke materialen als beton en hout. Een sober kleurpallet. Maar dat alles in een net wat strakker jasje. De vormen rechtlijniger, de basis cleaner. Rust en harmonie zorgen samen voor een weldadige leefomgeving. Waar jij tot rust kunt komen. Jouw thuis.

SUBTILE

Black and white

Zwart en wit zijn na grijs de meest voorkomende tinten in het Nieuw Landelijke interieur. Klinkt niet echt heel spannend nietwaar? Maar het kan toch… Mooie koffietafelboeken die iets vertellen over wie jij bent, een modern dressoir in zwarte beitslak en dan opeens dat toefje groen. Leven in de brouwerij. Of die eigenwijze hocker, met dat aaibare stofje in animal print. Zo mooi kan subtiel zijn.

Fijn zo’n rustgevende basis. Maar wordt dat niet saai? Het voordeel van dit rustige pallet is dat je eenvoudig kunt upgraden met kussens, bloemen en accessoires in wat meer kleur. Ben je dat weer zat dan hoeft niet je hele interieur op de kop, want jouw harmonieuze basis is verre van saai. Dat komt door de subtiele contrasten die zijn aangebracht. Niet alles dezelfde kleur, maar juist ton-sur-ton. Een strakke vloer, maar ook dat vloerkleed met zijn hoge pool en nonchalante touch. Slaapkamermeubelen met een rechte belijning, bewust gecombineerd met luxe bedlinnen wat ook best een beetje mag kreuken. Wit stucwerk bij een houten vloer. Wij houden ervan!  

CHILL

Comfortabel loungen

Waar bij de landelijke woonstijl het allemaal niet zo perfect hoeft, de tafel flinke groeven mag vertonen en linnen gordijnen mogen kreuken, staat bij de Nieuw Landelijke woonstijl comfort en luxe wat meer op voorgrond. De open haard netjes weggewerkt in de schouw, houtblokken als een grafisch element in een strakke nis geborgen. Nog steeds natuurlijk. Maar wel in een eigentijds kader. Zo zorgt een rul vloerkleed voor warme voeten en nodigt de strakke loungebank uit tot een heerlijk avondje thuisblijven.

Accessories
The Materials

Grafisch staal, wit gestucte wanden, een gladde vloer

Ook hulp nodig bij jouw nieuwe interieur?