Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Eigentijds wonen

Not trendy, but stylish

Laat trends en modegrillen voor wat ze zijn en ontdek je eigen stijl. Misschien wel de nieuw landelijke stijl?! Wars van hypes is deze woonstijl tijdloos, elegant en evenwichtig. Balans is het sleutelwoord. Mooie stoffen, een uitgebalanceerde vormgeving en strakke belijning zorgen voor rust en evenwicht. Grafische knipogen voor een verrassend element. Eigenzinnige keuzes voor een uniek interieur.

PATTERNS
Face It!

Een subtiel spel van grafische lijnen

Modern meets Classic

Shades of Grey

So fresh…

Een nieuw seizoen. Een nieuwe collectie. Een nieuwe dosis inspiratie. Een frisse wind door je interieur. Welkom thuis! Wat zouden wij zin hebben even neer te ploffen op deze heerlijke loungebank in dit heerlijke rustige interieur. Schoenen uit, muziekje aan… Op de één of andere manier straalt deze woonkamer enorme rust en evenwicht uit. Komt het door het subtiele kleurpallet van warme grijzen, zwarte accenten en lichte tinten? Is het de uitgebalanceerde opstelling? Hoe dan ook… Dit plaatje bewijst dat het werken met warme grijstinten niet meteen gelijk staat aan ’saai’. En dat een klassieke Rembrandt aan de muur zich prima thuisvoelt bij een superstrakke salontafel. Juist die subtiele contrasten maken van deze woning een eigenzinnige plek. We love!

Classic

Clash of styles

Wij houden van de nieuw landelijke woonstijl. De strakke lijnen, de heldere vormentaal, de grafische accenten en dat in combinatie met het gebruik van natuurlijke materialen. Maar door het toevoegen van een paar
klassiekere elementen ontstaat hier opeens een spannend geheel. De klassieke Rembrandt zorgt voor een speelse knipoog in dit interieur.

Het geeft eenheid en een stukje herkenning als de stijl van de woonkamer en eetkamer of -keuken naadloos op elkaar aansluiten. Dit bereik je door het kiezen van hetzelfde kleurpallet en het gebruik van dezelfde materialen. Door tegelijkertijd subtiele verschillen aan te brengen zorg je ervoor dat het niet saai wordt. Zette in de woonkamer de grijze loungebank nog de toon, hier zijn de kleurcontrasten wat harder. Toch is het totaalplaatje niet kil. Dat komt door de keuze voor afgeronde en vloeiende vormen. Zo zie je maar weer dat opvattingen over het gebruik van kleur zo zwart wit nog niet zijn.

Dining

Eigentijds design

Tafelen in 'nieuw landelijke’-stijl doe je door te kiezen voor mooie materialen en een goed zitcomfort. Het luxe, mat zwart gebeitste hout en de zachte vormen van de poten maken deze tafel tot een ware must-have. Stoelen met een zachte zitting en fijne armleuning nodigen uit tot lang natafelen. Uitpakken kan met een styling in hetzelfde kleurpallet. Als contrast een hand vol grillig gevormde takken in een grafische vaas. Door deze toe te passen op dienbladen creëer je vaste groepjes en blijft de rust gewaarborgd.

Comfort
The Materials

Zwart hout, wit keramiek en zachte stoffen

Ook hulp nodig bij jouw nieuwe interieur?