Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Eindeloos tafelen

Een doorleefde, houten eettafel. Oude balken. Grove stuc op de muur. Handgemaakte smeedijzeren kandelaars. Unieke decoratieobjecten op tafel. Welkom in de landelijke woonwereld. Een wereld waarin het allemaal een stukje ruiger, stoerder en doorleefder mag. Net wat nonchalanter, dichter bij de natuur. Maar waar in de 21ste eeuw een stukje comfort en luxe niet mag ontbreken. Een fijne armfauteuil die uitnodigt om tijd met elkaar door te brengen rondom de eettafel. Een fluffy hocker voorzien van een eigentijds printje.

Comfort

Time to dine

Terug naar de natuur betekent natuurlijk niet dat je aan comfort hoeft in te boeten. Sterker nog… Wij vinden het wel van lef getuigen als binnen het landelijke interieur er ook wat eigentijdse elementen worden toegevoegd. Net even een strakker pootje. Een luxere stoffering. Maar vooral een fijn zitcomfort. Zodat die extra lange eettafel maximaal benut wordt.

Composition

The Art of Living

Zie je woning als een blank canvas en laat je creativiteit de vrije loop. De eerste penseelstreken zijn natuurlijk de grote lijnen. Die enorme eettafel, de keuze voor wand- en vloerafwerking, een oversized print aan de wand. Nu de toon is gezet mogen de details worden ingevuld. Het kleurenpallet hou je vast, maar waag je ook eens buiten de lijntjes. Voeg een gedurfd contrast toe. Een modern zwart lampje, een aaibare animal-print op de hocker. Jouw stempel op het interieur. Jouw handtekening.

Your Signature

Wij noemen dat in de winkel ‘het grote gebaar’! En dan hebben we het over datgene wat meestal ontbreekt in het interieur. Dat ene waar je net de vinger niet op kunt leggen. De kleuren harmoniëren, je bent blij met je meubels, de kaarsjes branden inmiddels al… Alles klopt. Maar toch mis je iets. Het is te braaf. Teveel ’net-zoals-bij-iedereen’. Niet spannend. Hoe doen die mensen dat toch met die interieurs waar je van wegdroomt? Het ontbrekende ingrediënt is dan meestal dat grote gebaar. Die enorme kamerplant die eigenlijk te groot is voor de tafel, maar meteen leven in de brouwerij brengt. Die kandelaars op tafel die net een tikje hoger zijn als standaard. Lekker eigenwijs. Die prachtige oversized canvas aan de muur, waarvan je je vooraf afvroeg… Is dat niet te groot? Nee, zolang hij matcht met je kleurenpallet kan het niet misgaan. Dat grote gebaar zou wel eens het verrassingseffect kunnen zijn waar jij naar op zoek was. Die wow-factor.

Balance

Perfect palette

Een heerlijk landelijk kleurpallet van naturellen, hout en zachte tinten met hier en daar een drupje zwart. Dat straalt rust uit. Warmte en balans. Je voelt je thuis. De toevoeging van een flinke toef groen doet daar geen afbreuk aan, maar versterkt het natuurlijke gevoel. Zelfs voor wie geen groene vingers hoeft deze trend geen belemmering te zijn. De kunstplant heeft zijn oubollige imago afgestoft en doet inmiddels niet meer onder voor zijn levende voorbeeld.