De Bongerd
De Bongerd
Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland. Geen onpersoonlijke woonboulevard, maar een prachtige winkel met maar liefst 7.000 m2 aan inspiratie, meubels, stoffering, verlichting en woondecoratie. Kortom: alles voor jouw interieur. Van slaapkamer tot keuken. Van badkamer tot woonkamer. Van het kastje tot aan de muur. Daarnaast staan wij voor persoonlijke begeleiding, een vakkundig advies en een goede kop koffie. Of het nu gaat om een dagje inspiratie opdoen of dat je heel concreet met je woonvragen ergens terecht wil… Of je nu op zoek bent naar die ene fijne luie stoel of dat laatste kussentje op de bank… Wij heten je van harte welkom. Voel je thuis!

[eltdf_product_pair enable_custom_image_1=”yes” custom_image_1=”19440″ enable_custom_image_2=”yes” custom_image_2=”19441″ small_product_id=”19439″ big_product_id=”19466″]

Nieuw Landelijk

De grootste in landelijk wonen en slapen. Dat zijn wij! Maar daarnaast hebben wij uiteraard meer in ons mars. Naast landelijk wonen kun je bij ons ook prima slagen in andere woonstijlen. Zoals de Nieuw Landelijke Woonstijl. Wij noemen dat weleens het hippe zusje van de landelijke woonstijl. Net wat strakker. Moderner. Wars van trends, immer stijlvol. Rechte vormen en cleane lijnen zetten de toon. Een sober kleurpallet. Maar wel voorzien van natuurlijke materialen.

[eltdf_product_pair enable_custom_image_1=”yes” custom_image_1=”19458″ enable_custom_image_2=”yes” custom_image_2=”19464″ small_product_id=”19480″ big_product_id=”19487″]

Binnen Kijken

Wie weet ken je ons wel van de vele binnenkijkers in magazines Stijlvol Wonen of Wonen Landelijke Stijl of de sfeervolle reportages in één van hun koffietafelboeken. Hier zijn we natuurlijk super trots op. Op het feit dat onze klanten ons vertrouwen en de samenwerking aangaan. Dat wij ze regelmatig op nieuwe ideeën mogen brengen, die het plan op een nog hoger level brengt als dat ze ooit hadden durven dromen. Dat deze klanten daarna vol trots hun deuren openen voor de fotograaf en zeggen ‘hier woon ik, hier geniet ik!’ Met dank aan De Bongerd.