Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Verhuizen naar Pottemsche Veld?

Gefeliciteerd!

Exclusieve actie

50% korting op een interieur plan

Ze zeggen wel eens: ‘A good home must be made, not bought!’ Maar hoe doe je dat? Van je nieuwe huis ook daadwerkelijk je thuis maken? Want nog voordat je de sleutels van je nieuwe woning in handen krijgt moeten er al heel wat keuzes gemaakt worden. Ons advies is om daar op tijd mee te beginnen. Om je te oriënteren op woonstijlen en om te bedenken hoe je wil leven en wat voor jou echt belangrijk is. Zodat jij helder hebt welk eindresultaat je voor ogen hebt en je keuzes daarop aansluiten.

Krijg je bij het idee alleen al keuzestress? Dan kan de hulp van iemand met kennis van zaken je daarbij enorm helpen. Daarom hebben wij als Meubelpark De Bongerd een aantal leuke acties voor jullie als nieuwe bewoners van Pottemseveld. Want wij doen dagelijks niets anders als droomplaatjes samenstellen voor onze klanten. Dus als je niet weet hoe je je huis straks het handigste indeelt, welke stijl nu het beste bij je past of als je twijfelt over de juiste tinten voor op de muur… En of je nu graag je oude meubels mee wil nemen of juist voor een compleet nieuw interieur wil gaan… Wij denken graag met je mee! Van de zoektocht naar de juiste bank of eettafel tot aan de juiste sfeer door middel van je nieuwe stoffering. Van maatwerk meubel tot aan straks het laatste vaasje op tafel.

Kom je eens langs? Ons advies is altijd gratis en vrijblijven. Je kunt gewoon binnen komen lopen, we helpen je graag! Maar vind je het fijn om wat extra tijd te hebben of dat wij de plannen uitwerken in een 2D of 3D voorstel, dan is het handiger om een afspraak in te plannen. Bovendien vragen wij hiervoor een onkostenvergoeding. Wanneer je vervolgens je meubels bij ons bestelt, komen die kosten uiteraard weer te vervallen.

 • 2D voorstel
 • 75

  Eenmalig. Normaal €150.

 • Een plattegrond met 1 of meerdere voorstellen voor de juiste indeling met meubels uit onze collectie

   

  Indien voor € 1.000,- of meer aan meubels wordt besteld wordt dit bedrag nadien in mindering gebracht op de eindfactuur.

 • 2D en 3D voorstel
 • 395

  Eenmalig. Normaal €795.

 • Een duidelijke plattegrond én een zeer realistische 3D visualisatie.

   

  Indien voor € 7.000,- of meer aan meubels wordt besteld wordt dit bedrag nadien in mindering gebracht op de eindfactuur.

 • Styling op locatie
 • 125

  Per dagdeel. Normaal €250

 • Wij komen langs met decoratie en zetten bij jou thuis de puntjes op de ‘i’.

   

  Wanneer voor minimaal € 2000,- aan accessoires wordt aangeschaft wordt dit bedrag in mindering gebracht op de eindfactuur.

 • Advies op locatie
 • 225

  Per dagdeel. Normaal €450.

 • Eén van onze adviseurs komt bij jou thuis langs om op locatie een passend woonadvies te geven.

   

  Indien hieruit voortvloeiend voor € 7.000,- of meer aan meubels wordt besteld wordt dit bedrag nadien in mindering gebracht op de eindfactuur.

7.500 m2 inspiratie

Welkom bij Meubelpark de Bongerd