Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Let's stay in bed

De landelijke slaapkamer

Bij Meubelpark de Bongerd kunnen liefhebbers van landelijk wonen hun hele woning onderdompelen in deze tijdloze woonstijl. Of is het meer ‘a way of living?’ Niet alleen kun je bij ons prima slagen voor de woon- en of eetkamer, ook jouw slaapkamer dompelen we met alle liefde om tot een heerlijk cosy vertrek. Een goede nachtrust begint uiteraard met een goed matras en comfortabel bedlinnen. Maar ook de juiste verlichting, ruimte om je spulletjes neer te leggen en een fijn fauteuiltje dragen allemaal bij aan het comfort. En tot slot wil het oog natuurlijk ook wat! Vindt je het afstemmen van kleuren, materialen en vormen maar lastig? Wij denken graag met je mee.

Styling

Unique Object

Kenmerkend voor de landelijke woonstijl is het ongepolijste. Het ruwe. Het sobere. Een tikkeltje stoer en verweerd. Maar hoe pas je dat toe op de slaapkamer waar een keurig bed het grootste gedeelte van de ruimte domineert? Door het toevoegen van enkele goed gekozen accessoires breng je het sobere en ongekunstelde de slaapkamer binnen. Die handgevormde schaal, een oude Chinese pot, linnen kussens….

Candlelight
It’s in the details

Voeg linnen, stoer hout en unieke objecten toe

Grenzen tussen ruimtes en functies vervagen. De woning wordt meer en meer één geheel. Had je voorheen items die speciaal voor de slaapkamer waren, decoratie voor de woonkamer en typische eetkamer meubelen… Vandaag de dag vervagen die grenzen en zijn we naar hartelust aan het combineren en decoreren geslagen. Daarom kun je bij ons op de slaapafdeling ook zo enorm veel inspiratie vinden. Want wat jij thuis doet, doen wij in de winkel natuurlijk ook. Wij slepen kussens, bijzettafeltjes, stoeltjes, plaids en lampen van boven naar beneden en mixen alles heerlijk door elkaar. Want zo’n authentieke Chinese kruik, die vindt je niet bij de slaap-speciaal zaken. Net zomin als deze boomstamtafel of kussens van suède. Gelukkig vindt je ze wel bij ons. En ben je ze zat op je slaapkamer? Dan zijn er nog genoeg andere plekjes in huis waar het ook prima tot zijn recht komt.

Voel je weleens de behoefte aan een plekje voor jezelf? Even een momentje van rust? Dan is zo’n smaakvol ingerichte slaapkamer natuurlijk een heerlijke plek om je terug te trekken. Als je er de ruimte voor hebt is het echt een aanrader om in een verloren hoekje een lekker fauteuiltje neer te zetten. Het geeft een huiselijk gevoel én mocht je af en toe behoefte hebben om alle drukte in de woonkamer te ontvluchten dan heb jij een heerlijk toevluchtsoord boven.

Perfect match

Characteristics

Objecten die de tand des tijds hebben doorstaan vervelen nooit. Neem nou zo’n oude Chinese waterpot. Die raak je nooit zat. En het leuke is, dat als je jouw woonstijl consequent doorvoert door je hele woning, je ook makkelijk kunt variëren. Wil je in je woonkamer een keer iets anders? Dan gaan de accessoires gewoon naar boven en blazen in een handomdraai nieuw leven in jouw slaapkamer en vice versa. Datzelfde geldt voor kussens, plaids en kleinmeubelen. Grenzen vervagen. Ook in jouw woning.

private place
Let’s inspire

Stop met dromen. Kom eens langs!

Meer stijlen bekijken?