Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Scandinavië meets Paris

Waar het beste van twee werelden elkaar ontmoeten ontstaan mooie dingen. Je proeft de tijdloze elegantie van Parijs, herkent het frisse kleurenpalet en de strakke lijnen van onze Scandinavische noorderburen. Geen strenge regels, maar een interieur met een eigenzinnige twist. In een zacht wit kleurenpallet, met zwarte vlakken als statement. Luxe, comfortabel, tijdloos, artistiek en elegant. Maar ook leefbaar en op z’n Hollands gezegd ‘gezellig’. Kortom: high class wonen zoals je bij Meubelpark de Bongerd treft.

design classics

Never out of style

Hou jij wel van een design-statement in je interieur? Ken je klassiekers! 'The details are not the details’, sprak Charles Eames. En dat is precies wat deze stoel tot een design klassieker maakt. Zo’n icoon dat door de tijd heen zijn waarde heeft bewezen. Met zo’n prachtig exemplaar zit je altijd goed.

Ton sur Ton

Het oog van de meester mixt moeiteloos diverse wittinten tot een prachtig kleurpallet. Ingetogen, maar toch spannend, dankzij de diverse structuren en materialen. Zo breng je een schijnbaar eentonig kleurpallet tot leven. Licht en schaduw doen de rest. Zo warm kan wit wonen zijn!

sculpture

Fall in love

Sculpturale vormen zorgen voor een artistieke twist op deze salontafel. Door in de accessoires te spelen met hetzelfde lichte kleurpallet zoek je het contrast niet in de kleur maar in de vorm. Een spannend spel met materialen en vormen, wat dit interieur op een hoger level tilt. Een paar mooie takken zorgt voor een vleugje groen en brengt de natuur binnen. We love!

Coffee table styling

Tip van de stylist: ‘Eén van de meest gestelde vragen is toch wel… Hoe style ik mijn salontafel? Nu is iedere salontafel anders, dus daar is niet een passend antwoord op te geven, maar een paar tips helpen zeker. Zorg voor rechte lijnen. Kaders. Dit doe je bijvoorbeeld door middel van boeken en dienbladen. Deze leg je eerst neer. Binnen deze kaders (lees: op de dienbladen en boeken) kun je je andere accessoires kwijt. De kaders helpen dat het niet zomaar een verzameling losse spulletjes wordt, maar zorgen voor de rust en structuur.’ En onze stylist zou natuurlijk geen stylist geworden zijn als hij niet ook even buiten de lijntjes kleurde. Een enkele eigenwijze vaas zorgt voor een speelse afwisseling en geeft tevens wat hoogte.

perky

Eye-catcher

Wat een heerlijk eigenwijs en parmantig lampje is dit zeg. Kijk hem eens shinen! Hij steelt de show met zijn ranke pootje wat ons vaag aan een vogelpootje doet denken. Deze lamp en onze overige collectie van het verlichtingsmerk @flos voelt zich helemaal thuis in een high class interieur.