Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Simple and Pure

Serenity and harmony

Wat een heerlijk plaatje… Zo eenvoudig, zo puur. Terug naar de basis. Ontdaan van alle overbodige frutsels en fratsen. Hier komt je tot rust. Dat klinkt simpel, saai bijna. Maar dat is het zeker niet. Juist als je jouw interieur gaat afpellen en ontdoen wat alles wat overbodig is, komt het erop aan dat jouw basis staat als een huis. Geen afleiding meer van onnodige accessoires en rommel, dan moet datgene wat er nog wel is kloppen. In harmonie en balans zijn. Dan worden de meubels de blikvangers. Dat is landelijk wonen anno 2020. Simpel en puur.

Sober

Way of life

Dat afpellen tot de basis, ontspullen, consuminderen is een manier van leven die de laatste tijd een steeds grotere vlucht neemt. Het moet bij je passen. Want misschien hou jij wel van rijk gedecoreerd, van uitbundige kleuren. En dat maakt de woonwereld ook zo interessant. Ieder zijn eigen stijl, zijn eigen ‘way of life’. Wat jouw manier van leven ook is… Zorg dat het tot uiting komt in je interieur. Ingetogen? Uitbundig? Het mag allemaal. Als het maar past bij wie je bent. Wij helpen je graag bij die zoektocht.

Wij zijn de landelijke woonstijl na al die jaren nog steeds niet beu. Waarom niet? Omdat ook deze woonstijl nooit stil staat. Hoe blijft de landelijke woonstijl actueel in 2020? Dat was de vraag die wij onszelf stelden. Deze woonstijl bestaat al zo lang. Is het een trend, een rage? Of doorstaat het alle modegrillen en hypes. Het antwoord vind je in de woonstijl zelf. Behoefte aan een leven dicht bij de natuur, bij de basis… Dat is iets van alle tijden. Behoefte aan gezelligheid, warmte, aan items die tegen een stootje kunnen. Dat zal nooit overgaan. Daarom geloven wij niet dat deze woonstijl slechts een trend of modegril is. Het is een manier van leven. Een manier van leven waar misschien juist anno 2020 nog veel meer behoefte aan is als ooit tevoren. En ja, dan evolueert ook deze woonstijl. Het vernieuwende aan deze setting is het contrast tussen de harde vormen en zachte materialen. De rechte, eenvoudige, lijnen van een kubus, versus de oude kruik die de tand des tijds heeft doorstaan. Het ontdoen van overtollige frutsels, waardoor een eenvoudige stoel opeens een blikvanger van jewelste wordt. En dan die bloesem tak, eigenhandig uit de boom geknipt. Symbool van nieuw leven.

Materials

Love for Concrete

Beton en de landelijke woonstijl gaan al jaren hand in hand samen. Betonnen vloeren, aanrechtbladen en wanden. We houden ervan. Nieuw zijn deze minimalistische en sobere meubels uitgevoerd in beton. Het contrast tussen de rechte vormen en de natuurlijke, stoere uitstraling van het materiaal, maakt van deze bijzettafel een echte must-have voor het landelijke interieur 2020.

Bring nature home
New beginnings

Een eenvoudige bloesemtak in een verweerde kruik.

Ook hulp nodig bij jouw nieuwe interieur?