Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Al meer dan 25 jaar onze passie. Een vaste stijlwaarde binnen ons assortiment. Stoer en robuust. Simpel en puur. Terug naar de basis.

Wars van hypes is deze woonstijl tijdloos, elegant en evenwichtig. Het hippe en eigentijdse zusje van onze landelijke woonstijl.

Welkom in onze wereld van rijke materialen, luxe stoffen en design objecten. Waar combineren tot kunst verheven is en een vleugje glamour niet ontbreek.

Discover your style!

Stijl is een kwestie van smaak. Van wat bij je past. Bij jouw gezin, je omstandigheden, bij hoe je wil wonen en leven. Uitbundig of ingetogen. Met strakke lijnen of bewuste rafelrandjes. Een vleugje glamour of een stukje rauwe eenvoud. Kleurrijk of sober. De keuze is aan jou. Maar wat als je door de stijlbomen het bos niet meer ziet? Dan is het belangrijk om te ontdekken wat bij jou past. Waar wordt je blij van? Waar gaat je hard sneller van kloppen? Welke ingrediënten mogen niet ontbreken? Om het je makkelijk te maken hebben wij onze winkel grofweg ingedeeld in drie woonstijlen. Een eerste selectie die jou helpt om de hoofdrichting te bepalen. Uiteraard proberen we jullie daarmee niet meteen in een hokje te stoppen. Want nu komt ons geheime recept. Wij doen niets liever dan mixen en matchen. Die stijlen onderling combineren. Net zolang totdat jij zegt: ‘Dit ben ik! Hier voel ik mij thuis’. Een vleugje high class kan namelijk prima samen gaan met een flinke dosis landelijk. Een nieuw landelijk interieur geven we gerust wat stoere body met landelijke stylingobjecten. En dat alles het liefst met het onmiskenbare Bongerd-sausje. Wat dat is? Dat is het gevoel van ’thuis’. Het ongekunstelde wonen. Hier woon ik. Hier geniet ik.