Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Tough and Rough

Back to nature. Simple and pure.

‘Landelijk wonen’ is al meer dan 25 jaar onze passie! En onze expertise…Woonstijlen komen en gaan en daar spelen wij ook zeker op in. Onze winkel biedt voor elke doelgroep wat wils. Maar de landelijke woonstijl zal in onze winkel altijd een constante factor zijn. Een tijdloze stijl die staat voor rust en harmonie. Terug naar de basis. Geïnspireerd op het ongekunstelde leven, dicht bij de natuur. Simpel en puur. Een tikkeltje stoer, lekker robuust. Welkom thuis.

Philosophy

Wabi Sabi

Binnen de landelijke woonstijl hoeft het allemaal niet zo perfect. En dat is precies ook waar de term wabi-sabi voor staat. Het vinden van eenvoud, puurheid, sereniteit en het omarmen van imperfecties. En ja.. dan heeft die ene kruik een vlekje, is de andere niet helemaal recht. Maar juist die ‘items-met-een-verhaal’ zorgen voor een unieke sfeer. Met de hand gemaakt, misschien al jaren gebruikt. Van zo’n kruik vind je er maar één. Jouw kruik! Stuk voor stuk unieke items. Je vindt ze bij ons.

De landelijke woonstijl staat voor knus en gezellig. Voor aandacht voor elkaar. Samenzijn. Geïnspireerd op de rust en eenvoud van het platteland heeft deze stijl inmiddels zijn weg gevonden naar menig huishouden, ook in de stad. Een goede basis is daarom onmisbaar. Denk aan een houten of betonnen vloer. Kalk- of krijtverf op de wanden in een neutraal kleurenpallet. Eventueel stoere balken aan het plafond. Kies voor de inrichting gerust voor het ‘grote gebaar’. Een extra lange eettafel waaraan het gezellig tafelen is met familie of vrienden. Een grote familiebank, die uitnodigt om even neer te ploffen. Een robuuste kast. Aangevuld met kaarsen, bloemen, kussens, dierenvachten en plaids creëer je zo in een handomdraai een heerlijk thuis.

BASIC

Inspired by Nature

De natuur vormt een eindeloze bron van inspiratie voor de liefhebbers van de landelijke woonstijl. Materialen als puur linnen, katoen, wol, oud hout, riet, beton en verweerd staal zetten de toon. Samen met een natuurlijk kleurpallet componeer je zo jouw interieur tot een harmonieus geheel.

Accessories
The Materials

Oud hout, stoer beton en verweerd linnen

Ook hulp nodig bij jouw nieuwe interieur?