Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Velvet Love

Welkom in onze wereld van rijke materialen, luxe stoffen, prachtige behangcollecties, mooie hout- en steensoorten en design objecten. Welkom op onze afdeling High Class, waar warmte, sfeer, kleur en een vleugje glamour de boventoon voeren. Waar combineren tot kunst verheven is. Welkom in jouw toekomstige thuis?

luxury

Velvet love affair

Warmte, sfeer en een vleugje glamour! Dat bereik je met velvet in je interieur. Een fijne fauteuil in een mooie velvet stof, een eigentijds stoeltje in een fluwelen jasje… En de toon is meteen gezet. Extra spannend maak je het door velvet te combineren met andere materialen. Bij ons op de afdeling High Class houden we van onverwachte combinaties van materialen, zoals velvet en marmer. Hard en zacht. Koud en warm.

Quality and originality

Wat hier nog meer voor een flinke dosis glamour zorgt? Dat zijn die onverwachte combinaties, de gekke items, de ideeën waar je in eerste instantie niet op zou komen. De moderne lamp, die prima samengaat met de Hollywood look-en-feel van de spiegelende salontafels. Een witte voetje op de tafel. Dat stukje eigenzinnigheid maakt van jouw interieur een uniek paleisje.

EXPLORE

Fall in love

'High class' is een stijl die je moet ervaren. Je moet de stoffen voelen, de meubels zien. Verliefd worden op die ene eyecatcher. En dan nog zijn de keuzes en opties eindeloos. Onze high class woonstijl is geen kwestie van kopiëren, geen confectie, maar meer als een maatwerk pak. Iets waar je goed over nadenkt. Welke kleur staat jou? Welke indeling past het beste? Wat flateert jouw woning? Van welke accessoires wordt jij enthousiast? Wij denken graag met je mee. Tot aan de laatste witte veren in jouw vaas aan toe.

It’s in the details

Zei Charles Eames het niet? ‘The details are not the details. They make the design.’ De details van jouw interieur zijn niet onbelangrijk, die doen ertoe. Het stiksel van de bank, de spiegelende afwerking van de salontafels, de keuze voor een eigenwijs stoelpootje, de juiste stoffen en tot slot ook de juiste accessoires. Bij elkaar opgeteld vertellen ze een verhaal. Jouw verhaal. Wie jij bent en hoe je wilt wonen. Lastig te realiseren? Wij helpen je graag. Door allereerst kennis te maken. En te luisteren. Naar wie jij bent. Naar jouw verhaal. Dit vertalen wij in een plan. Te beginnen met de grote lijnen. Indien gewenst tot aan de laatste details aan toe.

accessories

Classic statue

Die ene blikvanger maakt je interieur. Hij zet de toon. Zorgt voor die ene klassieke toets. Zoals dit prachtige standbeeld. Een klassieker die iedereen herkent. Maar dankzij zijn eigentijdse, witte uitvoering, weer helemaal van nu. Zo verbind je heden en verleden, klassiek en modern, tot jouw eigen pallet. Klinkt jouw dat als muziek in de oren? Wij helpen je graag bij de juiste compositie.