Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

It's showtime

More is more

Ongekunsteld wonen… Dat is de kunst. Dit interieur in aardse tinten en natuurlijke materialen heet je welkom thuis. Het is een oase van rust. Niets moet, alles mag. Ongecompliceerde eenvoud typeert de landelijke woonstijl . Geïnspireerd door een leven dicht bij de natuur. Maar wel met een vleugje artistiek. Daar houden wij van. Net even dat gekke pootje onder de salontafel. Dat kussen met die eigenwijze twist. Die kleine verrassingen die het leven een beetje mooier maken. Die jouw huis een beetje mooier maken. Kunnen wij jou ook verrassen?

Me-time

Coffee ‘o clock

Een extra hoekje in huis is altijd fijn. Om je even terug te trekken van de hectiek van alle dag. Een kop koffie. Woontijdschrift. Samen met je lief met een wijntje de dag doornemen. Even een theetje met een goede vriendin. Twee fijne fauteuiltjes, een klein tafeltje en een leeg hoekje in huis. Meer heb je niet nodig om je eigen plekje te creëren.

SHOWCASE
Pottery

Show je eigen unieke verzameling

In de landelijke woonstijl mag het soms wel een beetje meer zijn. ‘More is more’ kan – mits op de juiste manier uitgevoerd – voor het echte wow-effect zorgen. Niet 1 kussen op de bank, maar een hele collectie. Stuk voor stuk bij elkaar gesprokkeld vertellen ze allemaal een verhaal. Jouw verhaal. Van dat ene weekendje weg, dat leuke bezoekje aan die woonwinkel, dat kussen dat je van een dierbare vriendin kreeg. Niet 1 pot op het rek, maar een dozijn. In alle maten en vormen. Samen een heuse tentoonstelling van jouw verzamelde collectie. Wat die goede uitvoering dan inhoudt? Zorg voor eenheid in materiaal, kleur en thema. Dat vormt de leidraad. Hou je daaraan vast. Dan kan ‘more’ gerust ook een beetje ‘more’ zijn in jouw interieur.

Your way

Your style

Op zoek naar de grenzen van de landelijke woonstijl, blijkt dat wij toch graag buiten de lijntjes kleuren. Op zoek gaan naar contrast. Een onverwachte twist. De verbinding zoeken met andere woonstijlen. Uitstapjes maken. Want juist dat levert unieke plaatjes op. Ieder mens is uniek. Iedere ruimte is uniek. En daarom is jouw stijl en woonsmaak ook wat past bij jou. Uniek. Durf te spelen met vormen en materialen. Met trends en stijlen. En ontwikkel zo een uniek plaatje. Jouw stijl.

Organic shape
Hand craft

Een handgemaakte schaal van papier maché

Ook hulp nodig bij jouw nieuwe interieur?