Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Less is More

Frisse, strakke basis met glossy details

The story behind

Petra en Reinier zijn een stel die precies weten wat ze mooi vinden. Enkele jaren terug ontmoetten wij hen voor het eerst in onze winkel om te sparren over hun nieuwbouw project. Een periode waarin de nieuw landelijke woonstijl voorzichtig aan een opmars begon, maar die precies aansloot bij de woonwensen van dit stel. Ze kozen bewust voor een strakke en frisse basis met een helder lijnenspel. Nog eens extra benadrukt door het grafische accent van de schitterende stalen staatsdeuren. Maar tegelijkertijd waren ze ook op zoek naar warmte en gezelligheid. Een leuke uitdaging, waar we hen graag bij verder hielpen. Allereerst maakten we de keuzes voor de basis. De visgraatvloer met extra brede plank en in een eigentijdse finish waar ze voor vielen zet meteen de juiste toon. Daarnaast werd destijds ook al de keuze gemaakt voor het luxe behang. Een leuk contrast met de verder strak afgewerkte stuc-wanden.

Velvet

Soft and shiny

Met zachte en glanzende interieurstoffen voegden Petra en Reinier warmte en gezelligheid toe aan hun woning. Zowel voor de gordijnen als de zitmeubelen kozen ze voor luxe velvet stoffen.

GLAMOROUS
Style

De Nieuw Landelijke Woonstijl

In een tweede ronde kwamen Petra en Reinier bij ons hun nieuwe interieur uitzoeken. Ook bij deze keuzes van de juiste meubelen gingen ze weer voor die combinatie van strak en warm. Een strakke salontafel met stalen poot zoekt automatisch de verbinding met de stalen tussendeuren. De zwarte vakkenkast matcht perfect bij hun nieuwe keuken. En dat is belangrijk, want vanuit de keuken is het een ware blikvanger. Door kleuren en vormen terug te laten komen in hun interieur creƫerden Petra en Reinier eenheid. Over ieder detail werd nagedacht. Zo staan de zitmeubelen bewust op stalen pootjes, wat zorgt voor luchtigheid en een ruimtelijk effect geeft. De accessoires en stoffen daarentegen mochten van hen zeker een vleugje glamour bevatten. Naast de matte velvet bekleding kozen ze voor bewust voor glossy kussens en accessoires in messing. Deze zorgen voor een stukje luxe en warmte.

Dining

Statement peaces

Wat een eettafel staat hier! Een ware blikvanger. Stoer en robuust. Met een strakke, maar ook speelse vormentaal. En dan ook nog eens in extra lange uitvoering, zodat uitgebreid tafelen met vrienden en familie geen enkel probleem is. Omdat de woonkeuken voor Petra en Reinier zo belangrijk is lieten ze deze eerst uitbouwen en vergroten. Daarna zochten ze een prachtige keuken uit bij RhijnArt keukens, eveneens in een zwarte houtstructuur en strakke vormgeving. En niet te vergeten de messing details!

Meer binnenkijkers?

Eetkamerbank Tinel

5 pics

Salontafel Sjef

3 pics

Eetkamerstoel Egon

3 pics

Kast Cuadro

3 pics

Eettafel Jouri

5 pics