Welkom bij de meest inspirerende woonwinkel van Nederland.

Volg ons

Search

Modern Living

Complete metamorfose van een jaren '60 woning

The story behind

Van gedateerde jaren ’60 woning, naar een warm en eigentijds familiehuis in een paar maanden tijd… Dat je daarvoor niet altijd een nieuwe woning hoeft te betrekken bewijst deze prachtige binnenkijker, die ook in het boek Stijlvol Wonen Magnum Editie is verschenen. Van nieuwe kozijnen en openslaande deuren tot verse stuclaag over de oude bakstenen… Er is geen detail in huis dat niet onder handen werd genomen. Eigentijdse minimalistische stalen deuren, zorgen in combinatie met de grote ramen dat er een zee aan daglicht de woning binnenstroomt.
Tegelijkertijd met alle verbouwingsplannen werd er is samenwerking met de styliste van Meubelpark De Bongerd achter de schermen ook aan het nieuwe interieur gewerkt. Op deze manier heb je de mogelijkheid om de sfeer die je voor ogen hebt tot in de puntjes uit te werken en indien nodig de aanpassingen van de woning meteen tijdens de verbouwing uit te voeren. Zo werden stopcontacten, spotjes en verlichtingspunten meteen op de juiste plaats aangebracht en vakkundig achter de nieuwe stuclaag weggewerkt. Het nieuwe lichtplan, de architectonische aanpassingen en het nieuwe interieur vormen nu samen één harmonieus geheel.

Petrol

Colourful

Dankzij een eigentijdse neutrale basis kan in dit interieur volop gespeeld worden met kleurrijke accessoires. De eigenwijze hockers zijn bekleed met een uniek velvet patroon in petrol-groen en zo de ware blikvangers van deze woning.

Inspiratiebron voor het interieur vormde de luxe feestzaal van ‘Molen de Zwaluw’,  eveneens ingericht door de Bongerd. Als basis kozen de bewoners voor strakke meubelen in luxe grijs- en zwarttinten. Waar nodig werd maatwerk toegepast, zodat de meubelen perfect in de ruimtes passen. ‘Dit rustige kleurpallet, samen met de strakke basis, vullen we graag aan met kussens, bloemen, kaarsen en accessoires in wat meer kleur’, vult de gelukkige bewoonster aan. ‘Ook voor de accessoires konden we bij Meubelpark De Bongerd prima slagen. Zij hebben meer dan genoeg keuze in exclusieve verlichting, vazen, kussens en ornamenten die precies bij onze woonstijl passen. Dus wij gaan zeker nog eens terug om ons verlanglijstje verder aan te vullen. Want juist met deze nieuwe basis is het extra leuk om af en toe met de inrichting en accessoires te variëren.’

Idea

Made to Measure

Steeds meer klanten kiezen voor onze maatwerk aanpak. Dat kan variëren van aanpassingen aan bestaande meubelen tot een aan een ontwerp compleet op maat gesneden.

Meer binnenkijkers?